A Xiaomi válasza a Beats-re – Mindent a 1MORE fülhallgatókról!

Új márkával bővült a XiaomiEurope.hu webshop fejhallgató kínálata – de mi is az a 1MORE, mi köze van a Xiaomihoz és egyáltalán megéri-e ebben gondolkodni? Most mindent elárulunk, hogy jobban megismerd őket!

1MORE a Xiaomi beruházása által született meg: a vállalatot három korábbi Foxconn vezető hozta létre azzal a céllal, hogy méltó kihívójává váljon a Beats Electronics-nek. A kezdeti sikerek után a startup már a globális piacon is sikeresen megkezdte a terjeszkedést, ráadásul ez lett a legtöbbet díjazott fejhallgató márka immár zsinórban két éve.

Miben több a 1MORE?

1MORE Stylish In-Ear Headphones

1MORE határozott missziót fogalmazott meg: küldetése, hogy a zene szerelmesei – legyenek azok fiatalok vagy idősek, takarékosak vagy tehetősek – megérdemlik, hogy úgy hallják a zenét, ahogyan azt az előadói hallattatni szeretnék. A zene szerelmesei megérdemlik, hogy többet halljanak.

1MORE az ipar teljes átalakítására törekszik a forradalmi innováció, dizájn és minőség által. És hogy miért is állítják magukról, hogy megengedhető luxus? A fejhallgatók piaca meglehetősen szétszakadt: a „prémium” kategóriát a Beats jelentette a magas áraival (bár egy részletes lebontás szerint a 199 dolláros fülhallgatójának alkatrészei mindössze 20,18 dollárba kerültek), valamint nagy piacát találtuk az ultra-olcsó fejhallgatóknak is, amiket például az Amazonról szerezhetünk be.

1MORE Stylish True Wireless Headphones

Nincs kompromisszum: csúcskategóriás hangzás, teljesítmény, dizájn és csomagolás

És itt az arany középút: prémium hangzás és összeszerelés a Beatshez hasonlóan, de túlárazás nélkül. „Meg akarjuk bontani azt az ipart, ahol a toronymagas árak és a spórolós dizájn-megoldások az általánosak.” A prémium hangzást egy Grammy-díjas olasz hangmérnökkel, Luca Bignardival (aki Andrea Bocellivel is együtt dolgozott) való együttműködés biztosítja. Nem viccelnek a strapabírósággal sem: a termékek olyan erősek, hogy „még egy mosógépet is kibírnak” – tesztek bizonyítják, hogy a kábeleik 3,5-ször erősebbek az átlagnál, valamint repülőgép-minőségű metálokat (titánium és alumínium ötvözet) használnak.

A globális piacra való betörés jól mutatta, mekkora szükség volt már a változásra: az amerikai Xiaomi Mi Storeban első körben mindössze 30 perc alatt fogyott el a teljes készlet. A Xiaomi-rajongóktól tanulva a márka is bevonja vásárlóit a termékek fejlesztésébe, sőt, drága reklámok helyett inkább a közösségi médiában törekszik a bázis kiépítésére.

1MORE Spearhead VR Over-Ear Headphones

Láttuk, mekkora „zavart” okozott a Xiaomi az okostelefonok piacán azzal, hogy szinte féláron kínálta a prémium dizájnt, funkciókat és minőséget a klasszikus modellekkel szemben. A 1MORE pedig jó úton halad, hogy hasonló módon felforgassa a fejhallgatók piacát, amelyből egyértelműen a zenét kedvelő vásárlók jönnek majd ki győztesként.

1MORE Stylish True Wireless Headphones

Akár vezetékes, akár vezeték nélküli fülhallgató vagy esetleg gaming-fejhallgató vásárlásán gondolkozol, a 1MORE-t hallanod és látnod kell. Többféle irányzata – Stylish, Sport, stb. – mindenkinek segít az ízléséhez és céljaihoz tökéletes eszközt megtalálni.

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva válogathatsz 1MORE termékeink széles kínálatából!